La Cimbali
Ürün Kodu : S60-S100+TS

La Cimbali S60-S100+TS Süper Otomatik Espresso Kahve Makinesi

fatura.png (590 b)
Faturalı
Ürün
cargo-ucretsiz.png (469 b)
Ücretsiz
Kargo
guarantee.png (856 b)
Garantili
Ürün
feedback.png (2 KB)
Müşteri
Memnuniyeti
0,00 TL
Bu   kategorideki   diğer ürünler
Bu  markadaki  diğer ürünler
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Kargo Teslimat
  • La Cimbali S60-S100+TS Süper Otomatik Espresso Kahve Makinesi

          *LÜTFEN FİYAT SORUNUZ*

    FİYAT SORUNUZ!!!

    1913 ‘ten günümüze gelen LaCimbali ’nin kahve tecrübesi, süper otomatik çalışma prensibi ile La Cimbali S60 de birleşti. La Cimbali S60, barista tecrübesi olmayan insanların kullanabilmesi için tasarlanan esnek, kompakt ve sezgisel bir teknoloji ile donatılan, tam otomatik bir espresso makinesi. La Cimbali S60’in geniş içecek yelpazesi sunan menüsü her müşterinin zevkine hitap eden bir seçenek barındırıyor. Bu özelliği sayesinde La Cimbali S60 yüksek kahve tüketimi yapan noktalar için idealdir.

    Yüksek Performans

    La Cimbali S60, üst düzey La Cimbali ‘nin İtalyan kahve kalitesinden hiç ödün vermeden saatte 260 fincan ‘a(teorik kapasite) kadar içecek çıkarabilir. Fakat makine ömrü ve sağlığı açısından tavsiye edilen günlük 600 fincan içecek alınmasıdır. La Cimbali S60’in 24V güce sahip 3 adet teknolojik öğütücüsü ve 64mm çapında titanyum bıçaklar kullanmaktadır. Bu bıçaklar manuel olarak ayarlanabilir ve kolayca erişilebilirler. Ayrıca özel blend’lerinizi veya kafeinsiz kahvelerinizi hazırlayabileceğiniz üçüncü bir değirmene sahiptir.

    Kullanıcı Deneyimi

    La Cimbali S60’un 7 inçlik dokunmatik ekranı içecek seçimi için farklı şekillerde ayarlanabiliyor. Bu ekranda gösterilen her şey –içecek resimleri, ekran fotoğrafları, içecek hazırlanırken gösterilen videolar, veya müzikler gibi- müşterinin içeceğini seçmesine yardımcı olmak için düzenlenebiliyor.

    Kahve Grubu

    La Cimbali S60’in yeni güçlendirilmiş metal ve tekno-polimerler ile üretilen kahve grubu kompakt olarak tasarlandı. Önceden ısıtılmış, tamamen metal grup başlığı sayesinde nitelikli ve özel kahveler de bile tutarlı bir demleme garanti edilir. Bu grup başlığı hareketli olması sayesinde her boyutta fincan kullanımına olanak sağlıyor.

    Patentli Akıllı Boyler

    La Cimbali S60 4 Lt. Ve 1 Lt. kapasiteye sahip 2 adet multiboyler ile donatılmıştır ve bu boylerler Akıllı Boyler teknolojisine sahiptir. Sıcak su ve buharda yüksek performans veren bu boyler yeni hidrolik diyagramı sayesinde diğer süperotomatik espresso makinaları ile karşılaştırıldığında hidrolik bağlantılarda % 35 tasarruf edilmesini sağlar.

    Yüksek Kalitede İster Sıcak İster Soğuk Süt Kreması

    La Cimbali S60, içecek hazırlarken hem sıcak süt kreması hem de soğuk süt kreması kullanabilir. Böylece içecek yelpazesi kahve temelli ürünlere ek olarak sıcak ve soğuk süt kreması kullanan tarifleri de servis edebilir. La Cimbali S60 sayesinde sıcak ve soğuk süt kremasını bir uzmanın elinden çıkmış kadar yüksek bir kalite ile tadabilir ve keyfini sürebilirsiniz.

    TurboSteam Soğuk Temas

    Turbo Steam teknolojisi klasik buhar çubuklarından farklı olarak sizin istediğiniz sıcaklıkta sütü ve kremayı hazırlar. 4 farklı hava emisyon profili uygulanabilen bu teknolojide her bir tuşa istenilen ısı ve krema yoğunluğu ayarlanır. Buhar kolunun ucunda bulunan hassas termometre sütü ısıtırken sıcaklığını takip eder ve eş zamanlı ekranda size de gösterir. Ayrıca makinenin içinde bulunan bir hava motoru ile istediğiniz yoğunlukta kremayı elde edebilmeniz için sütün içine hava enjekte eder. Bu sayede he seferinde aynı yoğunlukta ve ısıda süt ısıtmanız mümkündür.

    Yeni TurboSteam Soğuk Temas (Cold Touch) dış yüzeyi yalıtkan ve yapışmaz malzemeden üretilmiş özel bir buhar çubuğudur. Bu özel dış yüzey kaplaması sayesinde buhar çubuğu buhar yapımından önce ve sonra –yani kısaca her zaman- soğuk kalır ve bu sayede güvenle temas edilebilir. Bu çubuk ayrıca yapışmaz özelliği sayesinde süt kalıntılarından kolayca arındırılabilir. Ayrıca, La Cimbali S60 bir adet de dijital ekranı ile sıcaklık takibi yapabileceğiniz manuel bir buhar koluna sahip.

    Entegre Çift Yönlü Wi-Fi sistemi

    La Cimbali S60’in entegre Wi-Fi sistemi çift yönlü telemetri tekniği ile hem bilgi gönderebilme hem de komut kabul edebilme özelliğine sahiptir. Bu özellik sayesinde kullanıcı günlük olarak kaç adet içecek yapıldığını, su filtresi kullanım durumunu, günlük gerekli bakımları, arızaları ve benzer bir çok göstergeyi kolaylıkla internet üzerinden görüntüleyebilir. Ayrıca La Cimbali S60, akıllı telefonlar için tasarlanmış olan Cup4You uygulaması ile iletişime geçebilir ve böylece cihaza temas etme ihtiyacını ortadan kaldırarak, kolay ve hızlı bir şekilde sipariş alabilir. Ayrıca La Cimbali bu hizmetler için hiç bir bedel talep etmez.

    AWS Otomatik Temizlik Sistemi

    La Cimbali S60’un otomatik temizlik sistemi AWS sayesinde cihazın günlük yıkanma döngüleri önceden ayarladığınız zamanlarda temizlik için uyarı verir. Bu yenilikçi sistem makinayı etkili ve derin bir şekilde temizler, tek tuşta maksimum hijyen sağlar.

    Mükemmel Öğütme Sistemi

    Mükemmel kahveye giden ilk adım mükemmel öğütmeden geçer. Kullanımda kahve çekirdeğinin değişmesi, ortam sıcaklığı ve nem oranındaki değişmeler sonucu kahve demlemesinde akış bozuklukları ortaya çıkar. La Cimbali S60 ‘un titanyum öğütücüleri öğütülmüş kahveyi düzenli olarak takip eden ve kalibrasyonun istenilen ayarlarda olduğunu teyit eden PGS, yani Mükemmel Öğütme Sistemine sahiptir. PGS sayesinde eğer öğütülen kahve talep edilen akışı sağlamıyorsa değirmenler otomatik olarak ayarlanarak kalibrasyon sağlanır ve böylece demleme esnasında en üst akış garanti edilir.

    Ruv Eco Tech

    Ruv Eco Tech kaplama teknolojisi La Cimbali ’nin patentli teknolojilerinden biridir. La Cimbali ürettiği her espresso makinesinde bu teknolojiyi kullanır. Bu kaplama makinede suyun temas ettiği her bir metal parça özel bir kaplama ile kaplanır. Bu sayede makinanın espresso yapımı aşamasında orta ve uzun vadede suya yapacağı metal salınımı sıfır seviyesine iner. Düzenli olarak kahve içen insanların vücudunda metal yoğunluğu artar. Bu metal salınımından dolayı sağlık problemleri oluşabilir. La Cimbali S60 bu sorunu da ortadan kaldırmaktadır.

    Diğer süper otomatik kahve makinalarını incelemek için tıklayın.

    Tavsiye Edilen Kapasite: 600 fincan/gün
    Teorik Kapasite: 260 fincan/saat
    Menü İçecek Kapasitesi: 96 İçecek
    Boyler: 2 Adet Multi boyler
    Boyler Kapasitesi: 1 x 4 Lt., 1 x 1.0 Lt.
    Değirmenler: 3 Adet
    Otomatik değirmen kalibrasyonu : Var
    Bıçak çapı ve cinsi: 64mm Flat/Düz       Özel Kaplamalı Titanyum
    Değirmen Kapasitesi: 2 x 1.2Kg, 1 x 0.5 Kg.
    Toz içecek haznesi : Yok
    Hareketli Grup Başlığı: Var – Manuel
    Dokunmatik Ekran: Var – 7 inç.
    RGB Led Aydınlatma: Var
    Smart Boyler: Var
    Otomatik süt köpürtme sistemi: Yok
    Soğuk Süt Kreması: Yok
    Otomatik Yıkama: Var
    Ruv Eco Teck: Var
    Eko Mod: Var
    Buhar çubuğu: 2 adet (1 Turbostem Cold touch ,1 Isı göstergeli manuel)
    Sıcak Su Musluğu: Var
    Ödeme Modülü Entegre: Var
    Cup4You: Var
    Telemetri: Var
    Wifi Kit: Var
    Bluetooth: Var
    Renk: Siyah Paslanmaz
    Güç: 6,6 – 7,8 Kw. Trifaze
    Ölçüler: 530mm x 682mm x 830mm
    Ağırlık: 95 Kg.
  • Kargo Bilgileri
Güvenli Alışveriş
Alışverişinizi daha güvenli yapabilmeniz için SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
Ücretsiz Kargo
Kargom Bedava, burada binlerce ürün kargo bedava olarak gönderilmektedir.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.